Inlägget gjort

Nöjda kunder är viktigare än höga priser

Vi på Stellasina är väldigt stolta över att nu kunna erbjuda er era favorit-underkläder till ännu lägre priser. Hos oss är det inte viktigt att tjäna så mycket som möjligt utan att kunna ge våra kunder det de vill ha till så lågt pris som möjligt utan att tumma på kvaliteten.
Du hittar inte Freya, Fantasie eller B’temptd billigare än hos oss. Bra va?
Vi har kupor från C-J och omkretsar från 65 till 90.
Självklart har vi som vanligt fria byten om det inte skulle passa.
Decovibe-blush
På bilden syns storsäljaren Deco Vibe i färgen Blush som vi självklart har i shoppen.

 

Inlägget gjort

Jakten på Amningsbh

Jag trodde att det var svårt för oss med storbyst att hitta en vanlig bh men att hitta en skön amningsbh var det värsta jag varit med om. 

Att man behövde vara ute i tid förstod jag, så började tidigt att screena marknaden på stora amningsbh:ar. Toppar kändes uteslutet då de inte skulle ge det perfekta stödet för mig då omkretsen skulle bli förstor. Plus vilken storlek skulle jag köpa?
I april besökte jag och familjen London för första gången i mitt liv och jag passade på att få en bh utprovad. Ibland behöver även en som jobbar med underkläder få hjälp, man blir lätt ”hemmablind”.
Det var otroligt lärorikt och jag fick lära mig skillnad på att vara normal och gravid.
Visste du till exempel att man ska köpa en bh i en till två omkretsar större så att revbenen får plats att växa? Jag hade inte den blekaste.
Innan jag blev gravid så hade jag 65I-J och nu bär jag en 80J som ger ett härligt stöd och inte kväver mig. Den är även lite, lite stor i kupan så att man har plats de första månaderna när mjölken rinner till på riktigt.
Nu har jag köpt hem två amningsbh:ar från Freya och Elomi, två av märkena som finns hos oss. En med bygel och en utan.

Pure – amningsbh med bygel
010_1
006_1007_1

Inlägget gjort

Curves Globens – måbra-dag!

Härlig dag idag när vi befinner oss i Curves Globens lokaler för att visa upp utbudet av bh:ar och trosor. Tillsammas är vi ett härligt gäng med fokus på hälsa, skönhet och lust.
Vad mer kan man behöva en lördags förmiddag?

IMG_0138

Inlägget gjort

Nöjd kund

I februari köpte bloggerskan Tessie en bh utav Stellasina och skrev ett så fint inlägg om hur nöjd hon blev. Vi vill uppmärksamma henne i detta inlägg och dela med oss av hennes lovord:

”Min kompis Design-Jenny har nyligen startat ett eget företag, en hemsida som riktar in sig på bh:ar i större storlekar. Hon är precis i startgroparna, men jag tycker ändå att hon kommit igång fint. Vi har båda samma problem med att hitta snygga bh:ar i större storlek – som inte ser ut som tant-bh:ar och hon bestämde sig för att lösa problemet själv med Stellasina.se
Hela inlägget hittar du här!

2015-02-01-1641_54ce4936e087c348b771ed07

Nöjda kunder är det viktigaste för oss så berätta gärna och dela gärna dina egna erfarenheter med oss!
Skicka in din länk till: info@stellasina.se

Inlägget gjort

Nytt Samarbete med Curves

Idag kan jag stolt presentera att Stellasina inlett ett samarbete med Curves. Framöver kommer det presenteras mer om samarbetet. 
Stellasina värnar om sina kunder och vet att många som har stora bröst även behöver träna sin rygg och axlar därför kändes Curves som ett självklart samarbete. Läs om Curves här nedanför!


 

images

 

Curves är speciellt utformat för kvinnor och erbjuder ett komplett 30-minuters träningsprogram som är snabbt, säkert och roligt.

Vår träning är styrka och kondition i en effektiv kombination. Du tränar i din egen takt och utifrån dina egna förutsättningar och det fungerar utmärkt att träna tillsammans med sina vänner oavsett i vilken form man är och vilka mål man har.

Curves coacher finns alltid på plats för att instruera, stötta och uppmuntra dig att nå dina mål. 1 gång/månad följer vi upp målen på ett personligt vis.

Mot tillägg kan du också delta i Curves Complete, vårt kostprogram, som är baserat på vanlig mat i kombination med träning. Allt på samma plats.

Curves finns bl.a på 20 olika platser i Stockholmsområdet. Hitta till ditt Curves:
http://curves.se
Som årsmedlem gästtränar du på alla Curves-klubbar i hela världen.

 

Inlägget gjort

Välkommen in i Stellasinas Värld!

Äntligen slår ”dörrarna” upp till denna shop med inriktning på underkläder. Här hittar du stora kupor och en självklar högservice för att just DU ska bli nöjd med ditt köp.

Saknar du någon färg eller storlek eller sett en modell jag inte har inne ännu? Självklart hjälper jag dig! Skicka en fråga till mig genom att fylla i formuläret här:
Kontakta oss

Välkomna!